Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Dahles Auto Sarpsborg får du alt du trenger til bilen din

Dahles Auto Sarpsborg er byens ledende bilforhandler. Vi har et komplett og moderne bilanlegg. Vi selger både nye og brukte Škoda. I tillegg kan vi tilby bilfinansiering, bilforsikring, leasingavtale, serviceavtale og gode innbyttepriser. Kom innom oss for en hyggelig bilprat.

Dyktige medarbeidere på vårt bilverksted står klare til å hjelpe deg, enten bilen din skal på service eller har fått en skade. Vi kan tilby service- og reparasjonstjenester, EU-kontroll, glassreparasjoner og skifting av ruter. I tillegg selger vi originale bildeler, utstyr og rekvisita og dekk, samt tilbyr dekkhotell.

Vi i Dahles Auto Sarpsborg har lange tradisjoner for god kundeservice og våre medarbeidere står alltid klare for å yte sitt beste for å finne gode løsninger for våre kunder. Vi er din komplette leverandør av et problemfritt bilhold.

Dahles Auto Sarpsborg AS er en del av Dahle Gruppen som har flere selskaper innen bil og eiendom i Østfold. Dahle Gruppen har 160 ansatte, og det forventes en samlet omsetning på 1 milliard kroner i 2017. Selskapet har sitt hovedkontor i Sarpsborg.