Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Skal du på reise, flytte, rydde eller trenger du bil mens din egen er på verksted?

Visste du at du enkelt og greit kan bestille leiebil hos AVIS i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden?

Enten du skal på reise med en stor vennegjeng og har behov for inntil 9 seter og mye bagasjeplass, har behov for en større stasjonsvogn med god plass i en periode eller du skal flytte, bør du kontakte oss.

Alle våre biler kan kjøres på vanlig førerkort, klasse B.

Kontakt oss i dag på tlf. 950 12 100

 

Ønsker du å leie en av våre personbiler bestiller du enkelt og greit på avis.no. Her velger både biltype og utleveringssted. Trenger du en varebil anbefaler vi deg å ta kontakt med oss på telefon eller e-post først slik at vi kan hjelpe deg å finne rett varebil til ditt behov. 

Åpningstider

Dahles Bilutleie
- din foretrukne leverandør av en god kjøretur!

 

FLYTTE?

Vi hjelper deg å finne rett varebil til ditt behov.
Kontakt oss i dag på tlf. 950 12 100 i våre åpningstider eller på e-post utenom åpningstider.

Biler

Uansett hvor mye du skal flytte, rydde eller kaste har vi varebil til deg. Det enkleste er om du ringer eller kontakter oss på e-post så hjelper vi deg på veien med den beste prisen ved leie av varebilen som passer ditt behov best.

 

REISE?

Vi hjelper deg å finne rett bil til ditt behov, enten det er en liten bybil, stor stasjonsvogn med mye plass eller stor flerbruksbil med 9-seter med plass til mye bagasje.

Biler

Kontakt oss i dag på tlf. 950 12 100
- din foretrukne leverandør av en god kjøretur!

CTA